Sprekers

 

IT Security Symposium · Donderdag 26 november 2020 · 12:00 - 14:00 uur · Digitaal event
Sieger Dijkstra

Sieger Dijkstra

Sieger Dijkstra is voorzitter van VNO-NCW Noord en tevens ondernemer bij Soleila, ontwikkelaar van grootschalige zonnestroomprojecten. Vanuit zijn eigen ervaring en huidige rol inspireert hij graag noordelijke organisaties om  - juist nu - in te zetten op digitalisering en te focussen op de kansen die dit met zich meebrengt. 

Stefan Zevenberg

Stefan Zevenberg

Stefan Zevenberg is business consultant en ondernemer bij NewComm IT. Stefan heeft een stevige visie op digitalisering en informatiebeveiliging en de verantwoordelijkheden die dit met zich meebrengt. Gecombineerd met voorbeelden uit de praktijk neemt hij op je sprekende wijze mee in deze wereld. 

Rutger Leukfeldt

Rutger Leukfeldt

Rutger Leukfeldt is lector Cybersecurity in het mkb bij De Haagse Hogeschool en senior onderzoeker cybercrime en coördinator van het cybercrime cluster van het Nederlands Studiecentrum Criminaliteit en Rechtshandhaving (NSCR). Leukfeldt heeft ruim 10 jaar ervaring met wetenschappelijk onderzoek en kan vanuit die ervaring veel vertellen over de dagelijkse praktijk van weerbaarheid en aanpak van cybersecurity. 


Jasper Gevers

Jasper Gevers

Jasper Gevers is advocaat en voorzitter van de sectie IE & ICT bij DeHaan Advocaten & Notarissen. Jasper verklaart regelgeving omtrent Digitalisering en IT Security en legt duidelijk uit waar organisaties over na zouden moeten denken. 

Michiel Beijer

Michiel Beijer

Michiel Beijer is adviseur informatiebeveiliging en ondernemer bij Surity. Hij combineert zijn kennis rondom informatiebeveiliging met zijn ervaring met organisatie- en veranderkunde. Hij helpt organisaties om digitale vernieuwing samen te laten gaan met security by design. 

Schelte Meinsma

Schelte Meinsma

Schelte Meinsma is ondernemer bij online business- en marketingbureau DBK en Virtual Reality bedrijf VRROOM. Met zijn creatieve, moderne en gedurfde ideeën helpt hij ondernemers om digitalisering en innovatie in de praktijk toe te passen. 

Evelien Bouma

Evelien Bouma

Evelien is een dagvoorzitter die het tempo erin houdt, terwijl ze optimaal inspeelt op de vragen en behoeften van het publiek. Ze is enthousiast, activerend en stelt kritische vragen. Zo zorgt Evelien ervoor dat alle bezoekers een waardevol evenement beleven.