Sprekers

 

IT Security Symposium · Donderdag 6 december 2018 · De Nieuwe Kolk · Assen
Mark Vletter

Hoofdspreker

Mark Vletter

De Groningse ondernemer Mark Vletter startte meerdere business-to-business bedrijven in de internet- en telecomsector, waaronder Voys. Onderscheidend is zijn manier van organiseren; gelijkwaardigheid, zelfsturende teams en open source staan bij hem centraal. Lees meer...

Hugo Majoor

Surity

Hugo Majoor

Hugo Majoor is awareness specialist. Hij helpt organisaties vanuit een positieve invalshoek stapje voor stapje hun informatiebeveiliging te verbeteren door de inzet van campagnes. Met Surity helpt hij risico's te verkleinen door medewerkers actief te betrekken. 

Stefan Zevenberg

NewComm IT

Stefan Zevenberg

Stefan Zevenberg is business consultant bij NewComm IT in Assen. NewComm IT is toonaangevend op het gebied van IT en zorgt, door bewezen oplossingen, voor beschikbaarheid en veiligheid op het gebied van IT.

Jasper Gevers

De Haan Advocaten & Notarissen

Jasper Gevers

Jasper Grevers is sinds 2002 advocaat en is voorzitter van de sectie IE & ICT bij De Haan Advocaten & Notarissen. De nadruk ligt daarbij op domeinnamen, merk- en handelsnamen en het opstellen van ICT-contracten.

Michiel Beijer

Surity

Michiel Beijer

Michiel Beijer combineert zijn kennis rondom informatiebeveiliging met zijn ervaring met organisatie- en veranderkunde. Hij bouwt aan draagvlak door medewerkers inzicht te geven in de risico's van hun eigen werkproces en samen oplossingen te verzinnen.

Andries Ophof

Dagvoorzitter

Andries Ophof

Andries Ophof is verslaggever bij RTV Drenthe. In het verleden was hij ook presentator bij deze omroep. Zijn aandachtsgebied is economie. Naast zijn werkzaamheden bij RTV Drenthe heeft hij ook meer dan 15 jaar ervaring als dagvoorzitter.