Algemene voorwaarden

 

(Persoons)gegevens

Wij verwerken uw gegevens om uw aanmelding te kunnen registreren en met u te kunnen communiceren over dit evenement en eventuele toekomstige ontwikkelingen of events rondom dit thema (IT Security). Dit doen wij conform onze privacyverklaring. Hierin staat vermeld welke gegevens wij verzamelen, met welk doel, waar wij dit doen en hoe lang wij deze gegevens bewaren. En uiteraard, hoe wij deze gegevens passend beveiligen en wat uw rechten zijn.

 

Annuleringsvoorwaarden

Tot uiterlijk 14 dagen voor het event kunt u kosteloos annuleren. Als u na deze datum annuleert hebben wij kosten gemaakt en behouden wij ons het recht voor u de volledige deelnamekosten (€95,-) in rekening te brengen. Een annulering is geslaagd wanneer deze door de organisatie schriftelijk is bevestigd. Tot uiterlijk 3 dagen voor het event heeft u de mogelijkheid om een vervanger aan te dragen, mits deze binnen uw organisatie een vergelijkbare functie uitoefent.
 

Doelgroep

Dit evenement is bedoeld voor relaties van de partners en andere eindgebruikers. U bent eindgebruiker wanneer u binnen uw organisatie betrokken bent bij het thema informatiebeveiliging. Aan eindgebruikers bieden wij de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen indien wordt voldaan aan de inschrijfvoorwaarden.

 

Niet-eindgebruikers

Overige geïnteresseerden kunnen zich betaald aanmelden. Hiermee worden personen bedoeld met een specialisme gerelateerd aan informatiebeveiliging, personen werkzaam bij een organisatie die producten en/of diensten aanbiedt gerelateerd aan het thema informatiebeveiliging of niet bedrijfsmatig actieve personen.

Werkzoekenden en studenten

Voor een beperkt aantal werkzoekenden, studenten en stagiaires is kosteloze deelname mogelijk. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact met ons op.
 

Kortingscodes

Beschikbaar gestelde kortingscodes mogen enkel binnen de eigen organisatie gedeeld worden. Per organisatie kunnen zich minimaal twee deelnemers aanmelden. Meer dan twee deelnemers aanmelden is in overleg mogelijk, neem hiervoor contact met ons op. Wij behouden ons het recht voor aanmeldingen met kortingscodes te wijzigen of annuleren bij onbedoeld gebruik. Dit gebeurt altijd in overleg.
 

Pers

Journalisten kunnen zich kosteloos aanmelden (met kortingscode P20IT) indien zij na afloop een publicatie uitbrengen over het thema en evenement, na deze aan de organisatie ter controle voorgelegd te hebben.
 

Beeldmateriaal

Tijdens het evenement kunnen er foto's en video's gemaakt worden, die gebruikt worden voor (social) media en marketingdoeleinden direct gerelateerd aan het IT Security Symposium. Indien u hier bezwaar tegen heeft, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.
 

Geheimhouding

Alle organisatie specifieke zaken die door sprekers of bezoekers tijdens het event zullen worden gedeeld, zullen niet worden geregistreerd en niet met derden worden gedeeld, nog door de organisatie, nog door andere aanwezigen.
 

Aansprakelijkheid

Alle aangeboden informatie is met de uiterste zorg samengesteld. Desondanks aanvaardt de organisatie geen aansprakelijkheid voor schade die het directe of indirecte gevolg is van handelingen en/of beslissingen die (mede) gebaseerd zijn op de tijdens het evenement aangeboden informatie. De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen tijdens het evenement.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW.